Робота з МАК картами Ми тут, щоб допомагати

Карти з метафорично асоціативної колоди

Переваги МАК карт

Стимулювання творчості

Метафоричні карти дозволяють виразити ідеї та почуття у творчий спосіб, сприяючи розвитку та розкриттю творчого потенціалу.

Сприяння експресії емоцій

Використання символів та образів може полегшити вираження емоцій та допомогти розуміти їхні корені.

Покращення самопізнання

Асоціативні картки дозволяють людям виявляти внутрішні конфлікти, бажання та потреби, сприяючи самопізнанню.

Спрощення комунікації

Метафоричні образи можуть допомагати в комунікації, особливо там, де слова можуть бути важкими. Вони створюють образний спосіб передачі інформації.

Фасилітація групової роботи

У групових ситуаціях асоціативні карти можуть слугувати ефективним інструментом для спільної та творчої роботи над ідеями та цілями.

Розвиток метакогнітивних навичок

Робота з метафоричними асоціативними картами сприяє розвитку метакогнітивних навичок, таких як аналіз власних мислень та розуміння власного мислення.

Оберіть свою колоду МАК

Що таке МАК? Метафоричні асоціативні карти (МАК) – спеціальні картинки у формі карт, які використовуються як засіб консультування, психотерапії, покращення спілкування. У метафоричних карт не існує офіційного чи правильного тлумачення зображень, а вказівки щодо користування тільки стимулюють уяву й особисті інтерпретації зображень. Робота з МАК картами для людини – це можливість заглянути всередину свого світу та знайти відповіді на питання, які її давно цікавили.

Робота з МАК картами в нашому Просторі

Якщо у вас виникають питання “для чого потрібні карти”, то ми радо вам відповімо. Найчастіше асоціативні картки використовують для самоаналізу й полегшення соціальних взаємодій, а також як допоміжні засоби в психотерапевтичній практиці та освіті.

Як це працює ? У людини є свій запит до Всесвіту і витягуючи картку ми отримуємо підказки до того, як нам діяти, як зберігати спокій та як залишатися самими собою.

Нашою командою розроблено авторські колоди карт, які ми застосовуємо на консультаціях з людиною та під час трансформаційних ігор. У нас також можна метафоричні карти купити й працювати з ними самостійно.

Але зараз, поговорімо про наші авторські колоди й про те, чому ж вони такі дієві. Почнемо з МАК “Я-Чудотворець”. Дана колода має 4 етапи та допомагає в питаннях виходів за рамки та обмеження,
пробудження, натхнення та свободи. Ці етапи допоможуть вам розглянути ситуації у вашому житті з нового ракурсу, розглянути можливості досягнення бажаного та відчути себе активним творцем свого життя.

Авторська колода “Дивергент” – універсальна колода для роботи з різними запитами. Наповнена різноманітними, цікавими та глибокими образами, створена 88 фахівцями з різних міст та країн
за допомогою штучного інтелекту Midjourney. Картинки багатогранні, кризово-ресурсні, з глибоким підтекстом, дають змогу відчути повноту буття, усвідомити та прийняти ситуацію в цілому.

Дивергент – людина з унікальними здібностями, що має потенціал змінювати свою реальність. Дивергент – той, хто вміє бачити різні рівні, аспекти, грані того самого явища. Той, хто вміє йти й відкриватися назустріч невідомому та новому. Той, хто творить своє нове життя. Ця колода дає підказки, стимулює креативне мислення і спосіб дій. Колода про перехід на новий рівень, про глибокі трансформації та енергію руху вперед, про контакт із собою та пошук простих відповідей на складні питання.

Ми запрошуємо вас на наші т-ігри та для роботи з МАК. Наші фахівці Простору “Місце Твоєї Сили” завжди відкриті до діалогу та допомогти. Ми хочемо і можемо допомогти тому, хто цього потребує. Не гайте часу та звертайтеся для запису за номером 0951389836Для зручності клієнтів ми є в соціальних мережах – Instagram та Facebook. Чекаємо на вас!