Відгуки про наш ПРОСТІР

❤️❤️❤️❤️Це дуже цікавий та ефективний масаж😍😍😍

Сеанс зцілюючого палсінгу | Простір Місце твоєї сили

Ірен

Сегодня с утра был удивительный сеанс энергопомощи от Лили, с каждым сеансом мне физически становится легче и моя боль уходит, рекомендую Лилю

Відгук 2 - Енергетичне зцілення | Простір Місце твоєї сили

Лілічка, хочу подякувати вам за сеанси 🙏 Для мене це більше ніж просто масаж чи як ви кажете, "покачати". Коли мене питають подруги, що для мене палсинг, я перш за все, розповідаю, що це не помʼяти спинку, це набагато більше. Палсинг це мій спосіб відпочити та зосередитися на самопізнанні та розслабленні! Масаж та медитація в одному флакончику. Такий відпочинок корисний для зниження стресу і покращення психофізичного стану, мами які хочуть встигати бути більше ніж тільки мамами зрозуміють, що періодично потрібно шукати натхнення для руху далі, бо рутина затягує, і тоді палсин, як чарівна паличка, за допомогою якої ти допомагаєш сама собі. Лілічка, дякую вам, що ви як провідних допомагаєте знайти відповіді у собі️❤️❤️❤️

Сеанс зцілюючого палсінгу | Простір Місце твоєї сили

Лена

Мандала "Процвітання" з'явилася в моєму офісі 3 роки тому. Я тоді лише відкрила свій бізнес. Пройшло 3 роки і мій бізнес успішно процвітає! Мандала наповнює простір і приваблює успіх. А ще я завдяки Лілії познайомилася із дивовижною технікою Хоопонопоно, яку регулярно застосовую у житті. Ліліє, ДЯКУЮ тебе за мандалу і за твої знання. Мандала Процвітання.

Мандала

Хочу подякувати долі за знайомство з Лілією, вона дуже допомогла мені розібратися з багатьма внутрішніми блоками і запитаннями. Окремо хочу подякувати за мандалу Щастя, яка подарувала багато щастя в нашій сімʼї! Мандала Щастя.

Мандала

Волшебная Лилия - Творец Мандал и не только. Киевляне Вам повезло жить в одном городе))

Керівник простору Лілія з мандалою | Простір Місце твоєї сили

Ірен

Прошло уже 4 года с момента приобретения мандалы "Освобождения" и я могу написать свой отзыв осознанно. Эта мандала пришла ко мне в самый нужный момент. Я могу только сказать, что не мы выбираем мандалы, а мандала выбирает нас. Если бы я выбирала, в тот момент я бы заказала мандалу любви, т.к. у меня были проблемы в личной жизни. Но сейчас я осознаю, что на тот момент мне нужна была именно мандала освобождения, чтоб освободиться от зависимостей, привязок и стать свободной и счастливой. Спасибо Вам огромное, Лилия 🙏 Мандала Звільнення.

Мандала

Хочу от всей души поблагодарить Лилию за мандалу "Я - творец". Это мандала мне приносит радость уже сочетанием подобранных цветов. Но более важно то, что само послание "Я - творец", помогает мне помнить о том, что в жизни есть ответственность и неограниченное количество возможностей. Созерцая эту мандалу, я набираюсь смелости и веры в жизнь и свои силы. А также вспоминаю чудесное знакомство с Лилией, так как эта встреча стала одним из важных моментов становления меня. Мандала: Я - творець.

Мандала

С приходом мандал в мою жизнь я ощутила как окружающие вещи в пространстве влияют на жизнь. Моя мандала семьи принесла нам: переезд в свою квартиру; рождение детей, и любовь в отношениях с мужем. Висит она в спальне! Мандала Пробуждения (подарили мне на ДР) выход из своего болота страхов, самнений и забвения по жизни. Созерцание. Совершенство. И какой- то Божий замысел. Мандала - это как музыка для души, только через глаза. Мандала Пробудження.

Мандала

Мандала "Счастье" пришла ко мне через Лилю Целуйко. В сложные для меня периоды жизни она напоминает мне о том, что я счастливая и богатая. Благодарю, Лиля. Мандала Щастя.

Мандала