Енергетичне зцілення

Відновлення фінансів методами біоенергетики
ВІДНОВЛЕННЯ ФІНАНСІВ МЕТОДАМИ БІОЕНЕРГЕТИКИ | Простір

Переваги відновлення фінансів методами біоенергетики

Зняття фінансового стресу

Біоенергетичні практики можуть допомогти зняти напругу та стрес, пов'язаний з фінансовими проблемами. Це дозволяє людині зосередитися на пошуку рішень та можливостей.

Підвищення енергії притягнення

Регулярні практики біоенергетики можуть підвищити енергію притягнення, що допомагає залучати до себе нові можливості та благополуччя.

Розкриття блокувань у розумі

Біоенергетичні методи можуть допомогти розібратися зі старими переконаннями та блокуваннями, що перешкоджають успіху та процвітанню у фінансах.

Підвищення самосвідомості та інтуїції

Біоенергетичні практики сприяють розвитку самосвідомості та інтуїції, що дозволяє краще розуміти власні потреби, цілі та шлях до фінансового успіху.

Стимулювання креативності

Біоенергетичні методи можуть підвищити рівень креативності, що сприяє знаходженню нових, неочікуваних шляхів до досягнення фінансових цілей.

Підтримка позитивного мислення та віри в успіх

Регулярне практикування біоенергетики сприяє формуванню позитивного мислення та підтримує віру в успіх і можливість досягнення фінансових цілей.

Гроші – це енергія і для кожної людини вони є важливими. Енергетичне вирішення фінансових труднощів – це один зі способів роботи над собою та своїм благополуччям. Відновлення фінансів енергією – це процес використання енергетичних методів та практик для стимулювання, залучення та збільшення фінансових можливостей та благополуччя. І якщо раніше, ви не задумувалися про цей аспект, але завжди хотіли жити краще і мати фінансову незалежність, то важливо звернути увагу на біоенергетичні методи для фінансового благополуччя.

Відновлення фінансів у нашому Просторі

Простір “Місце Твоєї Сили” зібрав найкращих спеціалістів для душі та тіла. Однією з таких є наша Світлана. Вона біоенергетик з великим стажем і допомагає людям методом біоенергетичних процесів справлятися з життєвими труднощами. Завдяки нашому спеціалісту можна легко справитися з блоками, проблемами здоров’я, труднощами у стосунках та відновити свій фінансовий потік. Як правило, практично завжди наша потреба в грошах – це потреба не в грошах. Часто там свобода та безпека чи ще щось. Але свобода і безпека в роду можуть мати різні історії й тоді це не дає приходити грошам у житті. Тому що гроші – це безпека, а безпеки немає, тому що щось було в роду.

Гроші це відображення людських стосунків:

  1. Відносини із собою (Я цінність чи ні).
  2. Відносини з батьками (тут багато всього, зокрема зайняти своє місце у родовій системі)
  3. Відносини з іншими людьми (енергообмін тощо)
  4. Відносини з партнером (перестати купувати кохання)
  5. Взаємини із Творцем.

Фінансове відновлення через біоенергетику допомагає виявити та розблокувати енергетичні перешкоди, які можуть бути на шляху до вільного потоку фінансів. Практики біоенергетики сприяють підвищенню внутрішньої енергії, яка збільшує можливість притягнення до себе фінансових можливостей.

А Ви знали, що підсвідомо ми не тільки маємо фінансову стелю, але й у кожного є своя фінансова підлога. Нижче якої людина не готова опускатися. І, звичайно ж, у кожного вона своя і фінансова стеля, і фінансова підлога. І на різних етапах життя вони теж різні.
Фінансова підлога – це той мінімум, який людина собі забезпечить у будь-якому випадку. Фінансова стеля – це той максимум, якого людина може досягти, активізувавши свою діяльність. Фінансова стать обумовлюється такими емоціями, як сором, страх, вина на рівні ідентичності.
Ідентичність це – ким я вважаю себе? Хто я такий?

Тому, ми запрошуємо кожного, хто дбає про своє фінансове благополуччя, на консультації до Світлани. І вже після декількох сеансів ви відчуєте зміни. Для зручності клієнтів ми є в соціальних мережах. Instagram та Facebook. Щодо консультацій пишіть нам в соціальні мережі або телефонуйте за номером 0951389836.