ЕНЕРГЕТИЧНЕ ЗЦІЛЕННЯ

Діагностика, вияв та усунення причин порушення здоров’я
ДІАГНОСТИКА, ВИЯВ ТА УСУНЕННЯ ПРИЧИН ПОРУШЕННЯ ЗДОРОВ’Я | Простір

Переваги діагностики, вияву усунення причин порушення здоров'я

Зниження стресу та тривоги

Енергетичне очищення допомагає зняти напругу та стрес, що накопичується у ментальному та емоційному тілі. Це може покращити загальний стан психічного здоров'я та сприяти внутрішньому спокою.

Підвищення енергії та витривалості

Чистка енергетичних блоків дозволяє енергії вільно протікати через організм, що може підвищити рівень енергії та покращити витривалість.

Покращення якості сну

Енергетичне очищення може сприяти глибокому релаксу та заспокоєнню, що покращує якість сну. Це важливо для відновлення фізичного та психічного здоров'я.

Підвищення концентрації та ясності розуму

Після енергетичного очищення може виникнути відчуття ясності розуму та зосередженості. Це може полегшити прийняття рішень та покращити продуктивність.

Підтримка фізичного здоров'я

Енергетичне очищення може сприяти розслабленню м'язів, полегшити відчуття болю та незручності, сприяти виведенню токсинів і покращити функціонування внутрішніх органів.

Сприяння емоційному благополуччю

Регулярне енергетичне очищення може допомогти знижувати рівень негативних емоцій, таких як гнів, роздратування чи смуток, та підтримувати стан емоційного благополуччя.

Ми звикли до того, що якщо маємо проблеми зі здоров’ям, то потрібно йти до лікарів, пити ліки й пігулки й відчувати себе нещасними. Насправді існують й інші методи усунення причин порушення здоров’я і зараз не про лікарні й лікарів, зараз про роботу над собою з допомогою енергетичного зцілення. Психологія людина – це настільки цікава тема, що в неї можна заглибитися з різних ракурсів. Метальне здоров’я та фізичне благополуччя – це те, що є дуже важливим для кожної людини. Дбати про себе, не означає пити пігулки й гарячий чай, дбати про себе – це проводити енергетичні чистки, жити в гармонії та завжди залишатися спокійними.

Діагностика, вияв та усунення причин порушення здоров’я в нашому Просторі

Розберімося на конкретному прикладі. В теперішніх умовах багато людей втратили свої внутрішні орієнтири та розгубилися. Зазвичай втрата орієнтирів на рівні біології зв’язана з тим, що нирки починають запасати воду всюди, де тільки можна. Коли людина відчуває себе в небезпеці тіло починає набрякати, тому що біологічний сенс роботи сечовивідної системи, запастися водою і зберегти життя людині. Найкращі резервуари для збереження води, це, між іншим, жирові клітини. Активна фаза порушення в роботі нирок, це конфлікти зв’язані з безпекою, з втратою орієнтирів, з синдромом біженця. Це боротьба за виживання. Відчуття важкості проживати життя або нездатності протистояти життю. Наша Світлана щотижня проводить енергетичні чистки організму, які приносять неабияку користь вашому здоров’ю. Усунення причин порушення здоров’я за допомогою біоенергетичних процесів – це те, за що ваш організм скаже вам “дякую”. Якщо Ви відчуваєте, що Вам теж хочеться вдихнути на повні груди й прибрати все те, що роками збиралося у Вас вдома, запрошуємо приєднатися до нашого Простору. Здоров’я – це найцінніше, що ми маємо і його потрібно не тільки берегти, але й піклуватися про нього. Для зручності клієнтів ми є в соціальних мережах. Instagram та Facebook. Щодо консультацій пишіть нам в соціальні мережі або телефонуйте за номером 0951389836.